Digitalni tisk na tekstil: 
Z vrhunsko tehnologijo in obstojnimi barvami vam lahko potiskamo majice z vašim željenim logotipom ali sloganom. Prav tako za vas izdelamo zabavne majice za različne priložnosti (rojstni dnevi, abraham, otroški motivi, hišni ljubljenčki, …).
Prednost digitalnega tiska na tekstil je, da vam lahko vse izdelamo v zelo malih količinah (tudi samo 1 kos), kar je v primerjavi z ostalimi načini tiska cenovno bolj ugodno. Vrhunska tehnološka oprema pa nam omogoča tudi zelo kratek rok izdelave oz. izdelavo v istem dnevu, ko ste oddali naročilo.

Flex folije: 
Flex folija je gladka poliuretanska folija visoke kakovosti. Njena površina je mat, folija sama pa barvno neprepustna in elastična. Na dotik je nežna in gladka, spominja na gumirano površino, zato jo pogosto imenujemo kar gumijasta folija za prenos. Izrezi so primerni za toplotni nanos na delovna oblačila, športna oblačila, športne torbe, oblačila za prosti čas in zastave. Izbirate lahko med široko paleto barv dveh proizvajalcev: Poli- Tape in Signtech. Poleg standardnih barv lahko izberete tudi posebne kot so: svetleča, odbojna, fluorescentna, metalna, mavrična, z bleščicami…

Digitalni tisk in lepljenje na tekstil: 
Potiskamo in polepimo vam lahko majice, hlače, bunde, vetrovke, drese…

Za lepljenje na tekstil uporabljamo najkvalitetnejše materiale, ki jih trenutno ponuja tržišče. Napisi vam tako ob pravilnem pranju ne bodo odstopili od majic ali dresov, pa tudi barve napisov bodo zmeraj ostale enake. Na voljo je široka paleta različnih barv in vzorcev.

Flock folija:
Flock folija je visokokvalitetna folija, sestavljena iz izjemno gostih vlaken. Zaradi svoje goste sestave je močnih in živih barv ter je na otip mehka in žametna. Flock folijo uporabljamo za napise, logotipe ali številke na delovnih, športnih oblačilih ter za dekoracijo oblačil za prosti čas. Izbirate lahko med široko paleto barv treh različnih proizvajalcev: Poli-Tape, Sef (Emblem) in Signtech. Sef flock je izjemno kakovostna flock folija, ki jo mnogi poznate kot blagovno znamko Emblem flock. Standardna širina folije je 50 cm.

Slikarsko platno – Canvas:
Slikarsko platno se sestoji iz 100% bombaža 380 g/m, premazanega z zelo kvalitetnim brezkislinskim akrilnim premazom. Tisk na tiskarsko platno je izjemno kvaliteten in obstojen, barve so živahne, nasičene in primerne za fino grafiko. Uporablja se za reprodukcijo umetniških slik in fotografij, za izložbe in notranjo grafiko.

Tyvek: 
Tyvek ali ponjava za avtomobile deluje kot zelo učinkovita zaščita avtomobila. Osnovne značilnosti Tyveka so, da material diha, omogoča izparevanje vlage, je lahek, mehek, prožen in se ne trga. Tyvek je odporen na vremenske vplive, je kemično nevtralen in je odporen proti smolnim madežem, ptičjim iztrebkom ter zadrži 98% prašnih delcev. Teža ene ponjave za osebna vozila znaša približno dva kilograma.