Stojala so namenjena notranji uporabi in sicer za sejemske prireditve, v trgovinah, podjetjih, seminarjih in konferencah oziroma na vseh mestih, kjer bi si želeli biti vidni.

Stojalo Y je namenjeno zunanji uporabi in je edino tovrstno stojalo, ki nam omogoča možnost postavitve grafike v vodoravni liniji. Podrobnejši opis sledi v nadaljevanju.

Mini X stojalo:

Mini X stojalo je namizna različica velikega X stojala. Sestava je izjemno enostavna, saj ne potrebujete prav nobenega dodatnega orodja za njegovo sestavo ali razstavo. Grafika je v vsakem vogalu na stojalo pripeta z majhnimi neti.

Dimenzija grafike: širina: 26 cm, višina: 40 cm

 

X stojalo: 

X stojalo je cenovno najugodnejša rešitev za oglaševanje. Stojalo je lahko in zato še posebej primerno za vsakdanjo uporabo. Njegovo sestavljanje in razstavljanje je izjemno enostavno; preprosta pa je tudi menjava grafike, ki je na stojalo pripeta s štirimi neti v vsakem vogalu. Torba iz tekstila vam omogoča preprosto prenašanje izdelka.

Dimenzija grafike: širina: 65 cm, višina: 180 cm

 
L stojalo: 
L stojalo je primerno za sejemske postavitve, kot tudi za predstavitve na seminarjih in v samih prodajnih prostorih. Dodatno stabilnost stojalu daje njegova težka kovinska noga. Enostaven klip sistem aluminijastega profila na stojalu omogoča hitro in enostavno menjavo plakatov brez dodatnega orodja. Ker je stojalo zložljivo, je tudi transport v priloženi tekstilni transportni torbi zelo preprost.
Dimenzija grafike: širina: 80 cm, višina: 200 cm
 
Roll-up: 
Roll-up je na voljo v dveh dimenzijah: 85 x 200 cm (PLUS) in v širši različici 100 x 200 cm (MEGA). Zgornji klip-klap profil omogoča hitro in enostavno menjavo plakata brez uporabe dvostranskega lepilnega traku. Stojalo je lahko, kompaktno in enostavno sestavljivo brez uporabe dodatnega orodja. Grafiko enostavno shranimo v notranjost kovinske noge stojala. Transportna torba je priložena stojalu.
 
Roll-up PLUS: 
Dimenzija grafike: širina: 85 cm, višina: 200 cm
 
Roll-up MEGA:
Dimenzija grafike:  širina: 100 cm, višina: 200cm
 
Roll-up – dvostranski: 
Na stojalu zgornji aluminijasti klip-klap profil omogoča hitro in enostavno pritrditev ter menjavo grafike brez uporabe dvostranskega lepilnega traku. Tudi tu lahko grafiko enostavno shranimo v notranjost kovinske noge stojala. Podložena tekstilna transportna torba je priložena stojalu.

Dimenzije grafike: širina: 85 cm, višina: 200 cm

 
Y stojalo:
Y stojalo je namenjeno zunanji postavitvi in oglaševanju. Je edino stojalo, katerega je možno uporabljati za vodoravne linije. Potrebno stabilnost za kljubovanje zunanjim vplivom daje stojalu nosilni podstavek, ki se po potrebi napolni z vodo ali peskom. Teleskopsko prilagodljiva aluminijasta nosilna palica omogoča poljubne nastavitve višine, širine in kota grafike. V ceno stojala vključena tudi torba za enostavnejši transport stojala.

Dimezija grafike: širina: 60 cm, višina: 160 cm

 
Multifunkcijsko stojalo: 
Multifunkcijsko stojalo je primerno za sejemske postavitve, kot tudi za predstavitve na seminarjih in v samih prodajnih prostorih. To zelo priročno in vzdržljivo stojalo je namenjeno različnim priložnostim. Višina stojala je teleskopsko prilagodljiva do višine 220 cm.
Njegova prednost je v tem, da je mogoče povezati več enakih multifunkcijskih stojal s posebnimi konektorji v promocijsko steno za predstavitve na sejmih, seminarjih in ostalih predstavitvah.
Dimenzija grafike: širina: 100 cm, višina: teleskopsko prilagodljiva do 220 cm
 
Samostoječe stojalo z vrtljivo grafiko:
Stojalo je postavljeno kot samostoječa konstrukcija, na kateri grafika rotira in omogoča kroženje reklamnega sporočila na stojalu. Ohišje stojala je iz eloksiranega aluminija z modrimi zaključki. Varna uporaba rotirajočega stojala je zagotovljena z napajalno napetostjo 24V.
Dimenzija grafike: širina: 85 cm, višina: 400 cm (vidna grafika: 200 cm)
 
Viseče stojalo z vrtljivo grafiko: 
Vrtljivo stojalo je na voljo tudi kot viseča konstrukcija, na kateri grafika rotira in omogoča kroženje reklamnega sporočila. Na zgornji strani konstrukcije iz eloksiranega aluminija sta dva “ušeska”, s pomočjo katerih stojalo obesimo. Varna uporaba rotirajočega stojala je zagotovljena z napajalno napetostjo 24V.
Dimenzija grafike:  širina: 85 cm, višina: 400 cm (vidna grafika: 200 cm)