Izdelamo vam lahko nalepke za vse površine. Glede na uporabnost ločimo različne vrste nalepk:

Običajne nalepke:
Običajne nalepke so primerne za lepljenje na ravne površine in imajo odstranljivo lepilo. To vrsto nalepk priporočamo za vse nalepke, ki jih boste želeli kmalu odstraniti in za promocijske nalepke, ki jih boste razdelili med potrošnike. Ponudimo vam lahko sijajno, mat in prozorno verzijo nalepk, po želji pa vam lahko nalepke tudi obrežemo.

Obstojne nalepke:
Pri obstojnih nalepkah govorimo o materialih, ki imajo izredno močna lepila in so primerni za zunanjo in notranjo uporabo. Obstojne nalepke lahko uporabljate za izdelavo zunanjih reklamnih panojev, lepljenje na nekoliko ukrivljene površine ali za trajno notranjo uporabo (označevanje poslovnih prostorov, trgovin…). Pri zunanji uporabi svetujemo laminacijo nalepk, ki podaljša življenjsko dobo in s tem obstojnost izdelka.

Fasadne nalepke: 
Gre za zelo odporne nalepke, ki so primerne za lepljenje na betonske površine. Fasadne nalepke z odporno laminacijo so primerne za zunanjo uporabo in jih lahko lepite direktno na fasado ali katerikoli drugi del objekta.

Polimerne nalepke: 
Polimerne nalepke so namenjene lepljenju na ukrivljene površine, saj s svojo prožnostjo omogočajo vlečenje in lepljenje v različne utore in krivine. Ponudimo vam lahko nalepke s kratko in daljšo življenjsko dobo, odvisno od namena uporabe nalepk. Polimerne nalepke so primerne tako za zunanjo uporabo kot lepljenje v zaprtih prostorih. Kot pri večini nalepk, vam lahko tudi pri polimernih nalepkah ponudimo laminacijo, ki združuje v sebi enake karakteristike kot polimerna nalepka. Perforirane nalepke za steklo (»window« grafika): »Window« grafika je luknjičasta nalepka, ki je namenjena lepljenju na steklene površine v oglaševalske namene. Kljub temu, da imate na oknu nalepljeno nalepko, lahko skozi okno vidite, obenem pa nalepke onemogočajo pogled v prostor (razen v primeru, ko je notranji prostor svetlejši od zunanjega). Tovrstne nalepke so primerne za stekla na gostinskih, poslovnih in trgovskih objektih, uporabljajo pa se tudi za zakrivanje stekel na avtobusih in drugih prevoznih sredstvih.

CAST nalepke: 
CAST nalepke so nalepke za avtomobilsko grafiko. Z njimi lahko oblepimo dele avtomobilov ali cele avtomobile. Posebne lastnosti teh nalepk omogočajo lepljenje na najbolj zakrivljene avtomobile in so dalj časa obstojne. Njihova prožnost omogoča, da jih lahko raztegujemo in prilagajamo obliki avtomobila, ne da bi s tem nalepko poškodovali. S pravilno termično obdelavo in lepljenjem je obstojnost nalepk na avtomobilu zagotovljena tudi za odbobje petih in več let. Ob izdelavi CAST nalepk priporočamo tudi posebno CAST laminacijo, ki podaljša obstojnost barv in s tem življenjsko dobo nalepk.

3D nalepke: 
3D prelite nalepke so dobro uveljavljena oblika promocije blagovnih znamk, izdelkov, storitev in podjetij. Enostavna 3D nalepka je v bistvu samolepilna prozorna plastika debeline 1 mm, ki daje 3D učinek. Takšna nalepka poskrbi za podjetja.

Razpoložljive oblike in velikosti 3D nalepk:

Oblika Velikost
Krog fi = 25 in 50 mm
Kvadrat 25 x 25 in 50 x 50 mm
Pravokotnik 50 x 25 in 70 x 30 mm

Izrezi nalepk
Z najsodobnejšo opremo za izrez nalepk vam izrežemo prav vse mogoče oblike. Od napisov za steklo, poslikave vašega jeklenega konjička, napisov za pisarne, tablic… [irok nabor barvnih materialov omogoča, da najdemo pravi odtenek nalepke. Nalepke lahko izbirate tudi glede na njihovo obstojnost in namembnost:

 • 3 do 5 let: 26 barv mat in 48 barv sijajne površine,
 • 5 let: 48 barv sijajne površine,
 • 7 do 9 let: 48 barv sijajne površine,
 • soft folija za cerade,
 • block-out; bela folija s črno podlago, ne prepušča svetlobe,
 • barvna prosojna folija,
 • folija metalnih barv,
 • peskana folija -imitacija peskanega stekla,
 • glow in the dark -sveti v temi,
 • fluorescentne folije (6 barv),
 • prozorne folije, -odbojne folije,
 • termo zatemnitvena folija za stavbe,
 • varnostna -protivlomna folija,
 • reflektivna folija za prometne znake,
 • dekorativne folije
Na vse folije vam nudimo garancijo, ki je odvisna od palete folije, ki ste jo izbrali. Na izrezane folije vam lahko namestimo prenosno folijo ali prenosni papir, nudimo pa vam tudi kvalitetno in zanesljivo montažo nalepk na vse avtomobile, tovornjake, stavbe, steklo…