Kontrurni izrez:
Materiale, ki jih potiskamo, lahko tudi izrežemo po konturi. S frezo, oscilacijskim nožem ali rezili najrazličnejših vrst, dimenzij in trdot, vam lahko iz materialov tanjših od 10 mm izrežemo karkoli si boste zaželeli. Sodobna oprema nam omogoča zelo natančno izrezovanje potiskanih izdelkov, naj bodo to table, silhuete ljudi, živali in predmetov. Oprema, ki jo imamo na voljo, nam omogoča tudi zgibanje najrazličnejših materialov.

V primeru, da bi potrebovali zgolj izrez iz ravnega materiala (do 10 mm) in sicer brez tiska, vam lahko nudimo tudi to storitev.

Kartonaža:
Ponudimo vam lahko hitro in izredno kvalitetno izdelavo kartonaže v manjših serijah. Domišljija tukaj ne pozna meja, saj je možno prav vse. Naša velika prednost pred konkurenco je predvsem v tem, da vam lahko kartonski izdelek vseh oblik izdelamo povsem brez izdelave orodja. To nam omogoča, da je lahko izdelek narejen v zelo kratkem času, obenem pa vam prihrani velik strošek. Kartonsko embalažo vam lahko najprej potiskamo z UV-tiskalnikom ali oblepimo z nalepkami. Najboljše pri vsem skupaj je, da vam lahko izdelamo ne le kartonaste škatle, pač pa vam ponujamo velik izbor najrazličnejših zanimivih izdelkov iz kartona, ki bodo s pomočjo naših kreativnih oblikovalcev peljali k novim premikom v promociji vašega podjetja ali blagovne znamke. Izdelki kot so stojala za vizitke, stojala za mobilne telefone, darilne škatle vseh oblik in velikosti ali škatlice za USB ključke so lahko odličen dodatek k vašim promocijskim materialom ali poslovnim darilom.