Nudimo vam širok nabor materialov za izdelavo transparentov. Od materialov nižjega cenovnega razreda, ki so namenjeni kratkoročni uporabi, do vrhunskih materialov za obstojnejšo uporabo in večletno garancijo. Z najsodobnejšo tehnologijo varjenja PVC materialov vam lahko omogočimo izdelavo izjemno velikih dimenzij transparentov. Pri nas smo transparente razvrstili v tri kategorije: XXL PVC transparenti, PVC transparenti in mesh transparenti. Glede na vaše potrebe vam transparente tudi primerno konfekcioniramo.

XXL PVC transparenti:
Ko se odločate za namestitev fasadne grafike ali XXL transparenta, se nikar ne obremenjujte z dimenzijami. Prav vse je mogoče in zato tukaj ni nobenih ovir. Naši materiali in stroj za varjenje transparentov nam omogočajo, da dele PVC platna združimo v celoto, ki bo ustrezala vašim meram in željam. Rob platna se vselej prilagodi potrebam montaže.

 

PVC transparenti:
Za izdelavo transparentov z dolgo življenjsko dobo uporabljamo ceradna platna priznanega evropskega proizvajalca. Materiali se od cenenih platen, ki so največkrat proizvedena na Kitajskem, razlikujejo po sami strukturi materiala, ki je primernejši za tisk, kar nam omogoča, da lahko na ceradno platno tiskamo tudi visoko kvalitetne odtise.

 

MESH transparenti: 
Mesh materiali so uporabni predvsem v primerih, kadar obstaja možnost, da vam lahko vetrovne razmere poškodujejo vaš transparent. Material je enakomerno luknjičast in zato prepušča veter. Odtisi na mesh so izjemno kvalitetni in obstojni. Tako kot pri ostalih transparentih, vam tudi pri meshu lahko zagotovimo varjenje več delov v celoto in prilagodimo konfekcijo izdelka potrebam montaže.

 

Konfekcioniranje transparentov: 
Vaše PVC ali mesh transparente lahko konfekcijsko dovršimo, da bodo primerni za obešanje ali montažo. Z novim strojem za varjenje in konfekcioniranje vam lahko ponudimo pester nabor konfekcije. Transparente vam lahko zarobimo in zaključimo z nosilnimi obročki, s »kedrom«, ki je primeren za montažo večjih transparentov, ali z žepki različnih dimenzij, v katere boste lahko vstavili nosilno vrvico, palico, steber…