Napise lahko graviramo na dva načina: klasično ali lasersko in to na različne vrste materialov, kot so plastika, medenina, steklo, usnje, les in podobno. Tako obdelani predmeti se lahko uporabljajo kot oglasne table, znaki, darila, igrače, makete…
Laserski izrez omogoča kakovost, hitrost in natančnost izreza do 1000 dpi.
Obeski iz lahke pene: 
Pena ima Evropski certifikat ISO o ustreznosti in varnosti za varno igračo in ni škodljiva otrokom. Material plava na vodi in omogoča, da ključi ostanejo na površini vode.

Obstajata dve debelini: 6 in 9 mm.

Obeske lahko izbirate v 14 barvnih različicah, in sicer v beli, sivi, rdeči, pink, rumeni, vijolični, oranžni, travnato zeleni, zeleni, turkizni, temno modri, svetlo modri in pariško modri.

Gravirane nalepke:
Gravirane nalepke so primerne za označevanje orodij, izdelavo identifikacijskih številk, črtnih kod, … Oznaka 3M potrjuje kvaliteto samolepilne folije.

Štampiljke
Vsi avtomati za štampiljke so iz programa COLOP. Naše štampiljke so lasersko izdelane iz vulkanizirane gume, kar zagotavlja največjo življenjsko dobo izdelka. Štampiljk iz tekočih polimerov ne izdelujemo!

Vrste štampiljk:
  • kot vsestranski izdelek za domačo in pisarniško uporabo,
  • profesionalne avtomatske štampiljke za poslovno rabo, trdna iz kovinske konstrukcije ter prevlečena z zelo kvalitetno plastiko; namenjena je za razna označevanja prejetih faktur ter ostalih dokumentov,
  • majhne ročne štampiljke z blazinico
  • primerne za terensko delo,
  • kvalitetna kemična pisala v kombinaciji s štampiljko (primerna so tudi za darilo),
  • datumske štampiljke in numeratorji.
Vratne oznake: 
Naš program zajema izdelavo lahkih PVC vratnih tablic -imitacija kovine. Velikost in obliko prilagodimo naročnikovim željam in potrebam. Maksimalna delovna površina je 30 x 60 cm; lahko pa vam izrežemo posamezne elemente, katere naknadno sestavimo. Tablice so samolepilne in enostavne za namestitev.
Imamo tri debeline: 0.8, 1.6 in 3.2 mm. Najpogosteje uporabljene barve so srebrna, aluminijasto srebrna, zlata, bakrena… Na voljo so pa seveda še druge barve.